Afslutning på holdturnering (2.-hold)
Nyhed skrevet den: 13. Februar
Mandag den 12.02 var vort 2.-hold i Haderslev for at spille mod Haderslev 4. Henrik på 1.-brættet sikrede os en sejr, og Erik, Michal og Børge fik alle remis, hvorved det samlede resultat blev 2½-1½. Dette sikrede os 4 point i den samlede stilling, hvilket rækker til en 3.-plads. På førstepladsen kom Alssund 2 og på 2.-pladsen kom Bov 3.

Holdlederen, Jens Staadsen, takker alle deltagende spillere for en flot indsats og en fin sæson.

Holdkamp i Mester 2, 2017 - 2018
Nyhed skrevet den: 2. Februar
Vi havde hjemmebane mod et stærkt hold fra Kolding 1 og kom ud af kampen med et fremragende resultat. Med 4 reserver på holdet vandt vi med 5½ - 2½. Dette var virkelig et rigtig godt resultat.

Bræt point.
1. Jørgen Clausen. 1 - 0
2. Bent Bojsen. ½ - ½
3. Hansjørgen Clausen. 0 - 1
4. John Kristoffersen. 1 - 0
5. Uwe Hansen. ½ - ½
6. Steen Zanchetta. ½ - ½
7. Finn Zanchetta. 1 - 0
8. Ernst J. Jessen. 1 - 0

Ros til alle på holdet. Næste kamp er hjemme mod Fredericia 2, som bliver en svær kamp, da de fører Mester 2. Dette er torsdag den 15.02.2018 kl. 19.00 i Ahlmannsparken.

Hilsen formanden Hansjørgen Clausen.

2.-holdet var i Bov
Nyhed skrevet den: 29. Januar
Den 29.01 var vort 2.-hold i Bov, hvor vi fik 1½ point med hjem. Henrik Feldborg på 1.-brættet trak det længste strå i en kompliceret kamp mod A. C. Petersen. På 2.-brættet tabte Michael Pedersen til Sten Jensen, og Jens Petersen på 3.-brættet tabte ligeledes til Verner Schröder. Børge Juulsgaard på 4.-brættet spillede remis mod Knud Engsnap.

Klubturnering 2018
Nyhed skrevet den: 27. Januar
Torsdag den 25. januar fik vi startet klubturneringen. Vi spiller igen i år med 16 deltagere i 2 rækker. Med deltagelse af både Jørgen Clausen og Peter Wang i gruppe 1 ser vi frem til nogle meget spændende partier i toppen af denne gruppe.

I første runde havde vi dog en del afbud, og der blev kun spillet 5 partier. De foreløbige resultater kan ses under "Resultater -> Klubturnering - > 2018" i menuen til venstre.

HOLDKAMP d. 14 - 01 - 2018.
Nyhed skrevet den: 17. Januar
Vi drog til Esbjerg for at spille mod favoritterne til at
rykke op fra Jerne da, de rating mæssigt var bedre end os på
alle brætter, men vi klarede os meget godt efter min