Nyheder

UWE TIL DM .....
Nyhed skrevet den: 18. Februar


I den forgangne uge har UWE repræsenteret vor klub ved DM for Seniorer, som jo afholdtes i Løgumkloster.
Uwe deltog i ældste gruppe (grp. 65+), hvor han scorede 2½ point af de 7 mulige. Det gav ham en plads som nr. 31 af de 38, der gennemførte denne gruppe; og han tjente 29 ratingpoint på sit arbejde (1 sejr og 3 gange remis).

VÆLDIG AKTIVITET...
Nyhed skrevet den: 10. Februar

Ja, sæsonen kører jo der ud af - i takt med at vinteren strænges.
Flere forskellige aktiviteter har deltagelse af flittige spillere fra vor lille klub.
I lørdags var BENT som den eneste herfra med ved SGP i Bov, hvilket tog ham hele dagen, men med et middel resultat - en midterplads - i den blandede gruppe.
Tirsdag fortsatte de 7 deltagere af vore i kampen om SØNDERBORG MESTERSKABET med 3. runde. Her ligger ERNST foreløbig forrest i basis-2, og JENS fører basis-3.
Og torsdag aften begyndte vor egen klubturnering med god deltagelse. Den følges tæt op med resultater og stilling her på vor egen hjemmeside.
Og på søndag starte DM for SENIORER - 7 dage i Løgumkloster -, hvor vor flittige UWE repræsenterer klubben i et hårdt program.

Så fik vi startet på klubturneringen 2017
Nyhed skrevet den: 10. Februar
Ved klubturningen i 2017 deltager foruden 12 spillere fra vores egen klub også 4 spillere fra Alssund Skakklub. Gæstespillerne er Poul Erik Nielsen, Broder Petersen, Joakim Færgeman og Kiril Tzvetanov. Vore egne spillere er John Kristoffersen, Finn Zanchetta, Ernst J. Jessen, Henrik Feldborg, Hansjørgen Clausen, Bent Bojsen, Erik Asmund, Uwe Hansen, Niels Underbjerg, Hans P. Brunsgaard, Jens Staadsen og Michael Pedersen. Turneringen løber over 7 aftener: 9/2, 16/2, 23/2, 9/3, 16/3, 23/3 og 27/4. Resultatet af de enkelte kampe kan ses under punktet "Klubturnering", som ligger under punktet "Resultater" i menuen t.v.


Andetholdet spillede returkamp mod Øversø Frørup
Nyhed skrevet den: 2. Februar
Torsdag den 2/2 spillede vort andethold 2-2 mod Øversø Frørup. Da Øversø Frørup kun mødte op med 3 mand, blev det samlede resultet lidt skuffende. Sten på 1.-brættet lavede en alvorlig fejl i træk nr. 8, og resten af partiet var en kamp opad bakke. Sten tabte sin kamp mod Sacha. På 2.-brættet spillede Finn en meget fin kamp mod Udo Petersen, hvis ikke det var fordi han kom til at sætte sin dronning direkte i slag ligesom han stod til at få en bonde ned på baglinien. Meget ærgerligt måtte Finn se sig beslået. På tredjebrættet kæmpede Ernst en lang og sej kamp mod Ulrich Althüser. Langt hen ad vejen stod de lige men i slutspillede havde de begge et par spredte bønder, men hvor Ulrich havde en løber, havde Ernst en springer. Springeren viste sig at være en fordel for Ernst i slutspillet, hvilket han konverterede til en fribonde og dermed var spillet afgjort. På fjerdebrættet vandt Jens kampen, da modspilleren var forhindret i at dukke op.

1.-HOLDET fortsætter med flere afbud...
Nyhed skrevet den: 29. Januar
I dag, 29. januar, fortsatte vor klub så med en tapper indsats i MESTERRÆKKE 2, hvor turen gik til KOLDING.
Igen måtte Hansjørgen se sit hold modtage en række afbud, så de 8 spillere var denne gang følgende: RASMUS, BENT, HANSJØRGEN, UWE, FINN, ERIK, MICHAEL og HANS PETER.
Vi mødte et rating-mæssigt noget stærkere Kolding-mandskab og specielt Bent, Uwe, Finn og Michael scorede fine point. Uwe's remis på 4.-bræt var i særklasse, og Michaels sejr på 7.-bræt var særdeles godt gået.
Rasmus, Hansjørgen, Erik og Hans Peter måtte alle konstatere, at det ikke helt var deres dag. Resultatet blev derfor 4½ - 3½ - sejr til Kolding, men vor formand gav udtryk for, at det med 4 reserver var et udmærket resultat.