Ingen skak i klubben før tidligst i uge 8
Nyhed skrevet den: 14. Januar
Godt Nytår, og håber alle har det godt.
Klubaften på Gråsten skole starter tidligst i uge 8, når skolen igen åbner. Dette er status indtil videre.

Med Venlig hilsen, på vegne af Gråsten Skakklub John Kristoffersen

Ingen juleafslutning
Nyhed skrevet den: 16. December
Kære alle,

I henhold til covid-19 restriktionerne er skolen lukket, indtil nytår.
Så der er ingen juleafslutning i morgen den 17. december 2020.

M.v.,h. Hansjørgen og John.

Afslutning på 2020
Nyhed skrevet den: 15. December
Vi skriver December og Corona er stadig over os også her i Juletiden.
Men trods dette har vi i Gråsten skakklub dog gennemført vores turneringer sammen med Alssund skakklub. 2020 har været et mærkeligt år. Da Regeringen lukkede ned her i Okt. Nov. til et forsamlings forbud på max 10 pers. blev de i Hovedkreds Syd nød til at aflyse både Syd grand prix og holdturnering i mesterrækken.
Vi har på Torsdag den 17 - 12 2020 juleafslutning med kaffe og æbleskiver samt at vores vandrepokaler bliver udelt. Klubmester 2020 blev Bent Bojsen i gruppe 2 var der 2 med lige mange point men efter alm korektion blev det Børge Juulsgaard foran Steen Jensen. Jens Riggelsens mindepokal blev vundet af Peter Wang. Bymester blev Hansjørgen Clausen da han havde mest i forvendtet score i Slots turneringen.
VI STARTER EFTER JUL OG NYTÅR TORSDAG DEN 14 - 1 2021 med alm. klubaften. Dem der ikke kommer torsdag må have et
GOD JUL OG GODT NYTÅR.

Venlig hilsen Gråsten skakklubs bestyrelse ved formanden
Hansjørgen Clausen.

Snart 100 år
Nyhed skrevet den: 15. December
Kære skak medlemmer,

Den sidste års tid har været hård med covid-19. Trods det, har der været liv i Gråsten Skakklub og klubturneringen blev gennemført. Jeg selv har bl.a. efter jeg er blevet pensionist, brugt en del tid på at skrive Gråsten Skakklubs historie, ud fra gamle protokoller og avisudklip. Det jeg ind til videre har lavet, er lagt ind i word i A5 format.
Den ældre tid af klubbens 100 års historie er der ikke så mange der kan huske; men den nyere tid vil jeg gerne om andre kan bidrage med noget. Her tænker jeg på om der er nogen der kan uddybe noget af det jeg skriver om til sidst.
Gråsten Skakklub holder juleafslutning på skolen torsdag den 17. december på Gråsten skole i forhold til corona restriktionerne. Indtil videre forventer klubaftenerne igen at starte den 14 .januar.

Venlig hilsen John Kristoffersen kasserer.

Jeg har lagt dokumentet i toppen af "Historie siden"

Peter Wangs parti og andre ting
Nyhed skrevet den: 7. December
Peter Wang har været så venlig at sende partiet fra hans kamp mod Johnny Andersen, som jeg nu har lagt under gode partier,således man kan nyde et gensyn af dette meget gode og spændende parti.

Jeg kan også se, at vi har fået en ny klubmester i form af Bent Bojsen, der har generobret tronen. Hvis nogen kan sende et kort sammendrag af turnering vil jeg tage imod det med kyshånd.

Der har også været en del inaktivitet her på siden. Det hænger dels sammen med, at der ikke er sket det store det seneste år grundet corona, men også at jeg her fra Odense har svært ved at følge med i hvad der sker i klubben. Hvis der derfor sidder nogen og tænker, det kunne være smart at få på hjemmesiden, så tøv ikke, og send en tekst eller en pdf eller andet. Så skal jeg nok få lagt det op når jeg får tid. Alt er velkommen. Min mail er jorgen-clausen@hotmail.com

Mvh Jørgen