Generalforsamling m.m.
Nyhed skrevet den: 28. Juli
Den 30. august 2018 afholder Gråsten Skakklub generalforsamling. Mødet finder sted i Ahlmannsparken, mødelokale 2, kl. 19. Klubben vil være vært ved en kop kaffe.

Gråsten Skakklub starter sæsonen med 3 skakaftener: Den 9/8 kl. 19.00, den 16/8 kl. 19.00 og den 23/8 kl. 19.00.

Vel mødt.

v. formand Hansjørgen Clausen

Terrasseskak 2018
Nyhed skrevet den: 6. Juni
TERRASSE SKAK GRAND PRIX 2018.

Gråsten Skakklub indbyder igen i år til en gang terrasse skak på
nedenstående datoer hen over sommeren.

Du tager selv lidt grillmad og drikkevarer med. Værten sørger for lidt
kaffe og tænder for grillen til aften. Man starter kl. 13,00 og bliver ved til man ikke vil mere og hygger sig hele dagen. Værten bestemmer betænkningstiden med mindst 7 runder. Indskud = 20,00 kr. som ubetinget går til præmie.
For at få en præmie skal man deltage mindst 2 ud af 4 gange. Point-listen vil være til stede hver gang, og der er ca. 5 - 8 præmier på højkant.

Vi starter sæsonen hos .......
Lørdag den 16 - 6 2018 ved Peter Vang Hvedemarken 47 Rinkenæs TLF. 25131643.
Lørdag den 14 - 7 2018 ved Bent Bojsen Fjorvej 127 Rinkenæs TLF. 74608630'
Lørdag den 21 - 7 2018 ved Hansjørgen Clausen Æblehaven 20 Egernsund TLF. 25126007.
Lørdag den 28 - 7 2018 ved Bent Bojsen Fjorvej 127 Rinkenæs TLF. 74608630.

ANG. KAFFE OG STOLE: HUSK AT RINGE BESKED OM I KOMMER, senest torsdagen i samme uge. Nye folk er velkomne til at tage med.

VENLIG HILSEN
GRÅSTEN SKAKKLUB
VED FORMAND HANSJØRGEN CLAUSEN

Gråsten Skakklubs klubmestre 2018
Nyhed skrevet den: 10. April
Torsdag den 5. april lykkedes det os at finde vore 2 nye klubmestre i 2 grupper. Der var 8 deltagere i hver gruppe - i alt 16 deltagere fra tre klubber, som kæmpede nogle drabelige kampe, lige indtil den sidste runde.

I basis 2 blev vinderen Børge Juulsgaard med 6 point af 7 kampe foran Uwe Hansen.

I basis 1 var der 2 som spillede lige op med hver 6 ud af 7 mulige point. Men det er Jørgen Clausen som er vores ny Klubmester 2018, foran Peter Wang med samme antal point fra Køge Skakklub.

Klubmesterskabet 2018 var en meget spændende turnering for alle deltagere, og jeg forventer, at alle vender tilbage til næste sæson, og jeg håber på, at vi får endnu flere deltagere.

Hansjørgen Clausen

Påsketurnering i skak
Nyhed skrevet den: 10. April
Påsketurnering i skak foregik dette år i Svendborg. Vi var i alt ca. 375 deltagere i 14 grupper, og igen gjorde Gråsten Skakklub sig tydeligt bemærket ved et DM.

Med hele 5 deltagere var vi den bedste klub fra Sønderjylland.

De 5 deltagere var:
I Veteranklassen var det Erik Asmund og Ernst J Jessen med fine resultater. Gruppen bestod af 30 deltagere, hvoraf mange var virkeligt stærke.

I G5 2 forløb gruppe 2, kort før påske, deltog vores
unge klubmedlem Jørgen Clausen med 5 hurtige kampe på 3 dage.
Højst seated i gruppen med 18 deltagere fik han 4 point
og blev en flot nr. 2 - godt resultat.

Den sidste gruppe vi deltog i, var G5 2 forløb på 5 dage med 5 kampe. Vore deltagere var Bent Bojsen og Hansjørgen Clausen.
Ud af 22 deltagere kom Bent Bojsen ind på en 2. plads med 3½ point - flot klaret, og han var med i toppen under hele forløbet. Derudover klarede Hansjørgen Clausen sig nogenlunde. Vi stillede med et godt hold og fik 2 andenpladser med hjem - godt gået af Gråsten Skakklub.

I landsholdklassen, hvor der var 10 deltagere, var der mange unge
nye Skakspillere med, og vi fik en ny IM i den kun 13-årige Jonas Bjerre fra Skanderborg Skakklub, som blev nr. 2 ved dette års DM i skak. Alle resultater kan ses inde på Dansk Skakunions hjemmeside skak.dk.

Dette var en lille beretning om DM i skak 2018 fra Gråsten skakklub ved formanden Hansjørgen Clausen.

DM i skak
Nyhed skrevet den: 28. Marts
Netop nu er DM i skak i gang i Svendborg, og der er i år en del deltagere med fra klubben, som alle starter i morgen d. 29.03. Jørgen er første mand i ilden, da han deltager i kort påske 2 forløb, og derfor starter kl 10. Bent og formanden starter kl 14 hvor de deltager i G5 2 forløb, mens Erik og Ernst ligeledes starter kl 14, hvor de deltager i veteran klassen. Der er en del livebrætter i spil under DM'et så der vil højst sandsynlig være nogle at følge, fra klubben, på DM's hjemmeside.

Jørgen Clausen